Meteen naar de content
Buy 1 Get 1 op alle kussens & plaids
20% korting op geselecteerde items van Umage Meubilair en Verlichting tot en met 17/06/2024
Buy 1 Get 1 op alle kussens & plaids
20% korting op geselecteerde items van Umage Meubilair en Verlichting tot en met 17/06/2024
Buy 1 Get 1 op alle kussens & plaids
20% korting op geselecteerde items van Umage Meubilair en Verlichting tot en met 17/06/2024
Buy 1 Get 1 op alle kussens & plaids
20% korting op geselecteerde items van Umage Meubilair en Verlichting tot en met 17/06/2024
Vorig artikel
Nu aan het lezen:
Wie is Mr. Lunettes
Volgend artikel

Wie is Mr. Lunettes

Hi,

Sven (aka Mr. Lunettes) hier. Graag vertel ik kort iets over mezelf en over Mr. Lunettes Interiorstudio.
Interieur heeft me altijd geboeid en gefascineerd. De manier waarop de hele look & feel van een kamer of ruimte kan veranderen door zelfs alleen maar een paar kleine veranderingen is fantastisch!

Zelf verander ik voortdurend wel iets in mijn interieur, van kleine veranderingen door wat decoratie te veranderen of aan te passen aan het seizoen of door de muren eens een andere kleur te geven. Het kan allemaal. Door me verder en verder in de wereld van interieurinrichting te verdiepen werd de goesting om mijn eigen interiorstudio op te starten alleen maar groter. Ik voelde dat ik hiermee mensen kon helpen om zo van hun huis een thuis te maken. Zo gezegd, zo gedaan en hier is Mr. Lunettes Interiorstudio dan.

Door mijn ervaring in de Hospitality sector weet ik hoe belangrijk het is dat iedereen zich goed voelt. En dit geldt ook voor jou. Jij moet je goed voelen in je huis, dat naast een werkplek, vooral je thuis moet zijn. Kan ik jou hiermee helpen door ofwel jouw interieur eens te (her)bekijken of door interieur items aan te bieden in The Collection dan doe ik dit graag! Want hoe jij je voelt dat is het belangrijkst!

Aangezien jij het belangrijkst bent in heel dit verhaal heb ik geen 9 to 5 mentaliteit en help ik je graag verder wanneer het jou uitkomt. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om rekening te houden wat de herkomst is van de producten die worden aangeboden. Daarom ben ik op zoek gegaan naar Europese merken waarvan ik weet dat ze bij de normen en waarden van Mr. Lunettes Interiorstudio passen. Hiermee wil ik ook mijn (klein) steentje bijdragen om de ecologische voetafdruk te verminderen.  Wie kan er beroep doen op Mr. Lunettes Interiorstudio hoor ik je je afvragen. Mr. Lunettes is er voor zowel particulieren als professionelen.

Tot snel!

Winkelwagen Sluiten

Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Begin met winkelen
Selecteer opties Sluiten